top of page

Kraanverhuur Van der Vlist betrekt nieuw pand

Het kantoor van Kraanverhuur Van der Vlist is sinds 1 maart gevestigd aan de Hoorn 372 in Alphen aan den Rijn. Op deze locatie stonden al de kranen opgesteld en vanuit hier vond al de planning plaats. De administratie was echter nog gevestigd in Reeuwijk bij zusterbedrijf Aannemingsbedrijf Van der Vlist.De locatie aan de Hoorn in Alphen was reeds enkele jaren al in gebruik als werkplaats, magazijn, opslag van materiaal en materieel voor het aannemingsbedrijf. Aannemingsbedrijf Van der Vlist heeft het laatste jaar het bijbehorende kantoorpand flink verbouwd, zodat ook het projectbureau en de administratie van zowel het aannemingsbedrijf als de kraanverhuur op deze locatie kunnen worden gehuisvest. Het nieuwe kantoor heeft een chique uitstraling gekregen is van alle gemakken voorzien. Hiermee is sinds maart het bedrijf nog maar op één locatie gevestigd, wat prettig en efficiënt werkt. Bovendien was de kantoorruimte in Reeuwijk te klein geworden door de groei die Van der Vlist de laatste jaren heeft doorgemaakt.


Kraanverhuur Van der Vlist is een zusteronderneming van Aannemingsbedrijf Van der Vlist. Peter van der Vlist is ruim twintig jaar geleden begonnen met zijn aannemingsbedrijf. Inmiddels staat Aannemingsbedrijf Van der Vlist als een huis. Voor de bouw- en betonprojecten is geïnvesteerd in de beste kranen en transportmiddelen. Door jarenlange ervaring heeft Van der Vlist veel expertise opgebouwd in het gebruik van deze kranen. Tevens heeft hij een vaste ploeg met een planner, kraanmachinisten en chauffeurs welke deskundig en gecertificeerd zijn. Deze expertise en het materieel worden sinds 2020 ook ingezet voor derden via Kraanverhuur Van der Vlist.


Voor de mobiele torenkraan (Spierings SK498 – AT4), zoekt Van der Vlist nog een enthousiaste kraanmachinist om het team te versterken. Kijk op deze pagina voor meer informatie. Nieuwe adresgegevens: Kraanverhuur Van der Vlist, Hoorn 372, 2404 HL in Alphen aan den Rijn.


Comments


bottom of page