top of page

Telescoopkraan op rupsen beschikbaar

Onze Sany 60-tons telescoop- rupskraan is vanaf mei 2022 inzetbaar voor uw projecten waar een kraan noodzakelijk is. Doordat de kraan een eigen onderstel heeft, is deze compact en makkelijk wendbaar op de bouwplaats. Een ideale telekraan op projecten waar met de last gereden dient te worden en de ruimte beperkt is. Denk hierbij aan het hijsen en monteren van casco prefab elementen op meerdere plekken op de bouwlocatie.


De telescoopkraan op rupsen biedt nu nog meer mogelijkheden en grote voordelen. Dit type hijskraan is ideaal voor de werkzaamheden welke allemaal uitgevoerd worden. Een telescoopkraan kan flexibel worden ingezet en rijden met last. Zo is de telerups eerder ingezet op een bouwproject in Rijnsburg waar de ruimte beperkt was en de bouwwegen smal waren. Een telescoopkraan moet afstempelen en deels op de bouwweg staan. Daardoor wordt ander bouwverkeer constant gehinderd. Een telescoopkraan op rupsen kan zo even weg rijden en heeft dezelfde hijscapaciteit.

Met een telescoopkraan op rupsen wordt ook de inzetbaarheid verhoogt. De kraan wordt ingezet bij de betonbouw van funderingen, maar ook direct ingezet bij het hijsen en monteren van de casco prefab elementen van de huizen. Er hoeft geen andere kraan ingehuurd te worden. Van de Vlist neemt alles uit handen en zo wordt efficiënt gewerkt.

Voordeel van een telescoopkraan op rupsen is dat zo eenvoudig en snel naar een nieuw blok huizen kan worden gereden zonder dat de kraan ingepakt hoeft te worden. Dat is wel het geval met een telescoopkraan. Op één dag kunnen zo meerdere elementen geplaatst worden op verschillende blokken en wordt de productiviteit dan ook flink verhoogd. De Sany SCE 600TB heeft voor zijn klasse een zeer lange hoofdgiek van maar liefst 46 meter! Dat maakt de kraan onderscheidend ten opzichte van andere fabrikanten. De hoofdgiek is 11,88 meter lang en bestaat uit vijf delen. De giekdelen zijn gemaakt van hoogwaardig staal en hebben een U-vorm. Dit resulteert in een sterke hijstabel.


Eenvoudig getransporteerd

Groot voordeel van telescoopkranen op rupsen is dat ze eenvoudig en snel te transporteren zijn. In totaal weegt de Sany zo rond de 65 ton. Dit is met 19 ton ballast. De kraan kan zijn ballast zelf middels cilinders afzetten en optrekken. Door het ballast te demonteren wordt het transportgewicht gereduceerd.

Neem direct contact op met onze planner Bart voor meer informatie en de mogelijkheden om deze kraan op uw project in te zetten: info@kraanverhuurvandervlist.nl of bel direct:

06-18012405


Comments


bottom of page